Повернути рівновагу, силу, впевненість!

1-7 липня. Повернути рівновагу, силу, впевненість!

Запрошуємо усіх охочих, як випускників навчання “Сила Спокою”, так і тих, хто розглядає можливість записатися на новий курс, взяти участь у відкритому тренуванні всіх модулей програми «Сила Спокою» у форматі 7-денного ретриту.

 

Час розквіту природи, гармонії п’яти першоджерельних елементів припадає на період, що починається у літній сонцеворот, найкоротшу ніч у році, або першу літню Повню, що цього року станеться з 20 на 21 червня, і триватиме до наступної Повні 21 липня. У цей час елемент вогню, сонце, має найбільшу цілющу силу, земля віддає всі свої багатства воді, а повітря пишно наповнене квінтесенціями божественної сфери. Саме тому, вінки та ритуальні купання були й лишаються такими популярними.

Ретрит «Сили Спокою» проходитиме у розпал цього магічного часу. Щоранку із зустріччю Сонця та офірою очисного диму ми оновлюватимемося і наповнюватимемося красою, чистотою, здоров’ям. На завершення ретриту очистимося ритуальним вогнем та купальською водою, посиливши своє прагнення і прагнення України.

Реєстрацію буде відкрито лише для перших 20 учасників

https://forms.gle/MvX7J7w11b5WLtxr6

Для кого

Для тих, хто сам хоче навчитися перемагати: втому від того, що відбувається навколо; розлад сну; тривогу і стрес; емоційні качелі та відсутність внутрішньої опори; кризу у стосунках; невизначеність щодо своєї долі; невпевненість і сумніви: що робити, куди бігти; безвихідь і глухий кут.

 

Програма

Ретрит організований таким чином, аби кожен тренер міг провести з вами повний день і запропонувати нову тему й свій метод для тренування. Насамперед, цей ретрит передбачає практику, тому ваш розклад матиме подобу справжнього групового усамітнення. Й ви маєте таку рідкісну в наш час розкіш цілковитого занурення у роботу з своїм усвідомленням, безцінний дарунок якого –глибоке, продуктивне й зцілюче перезавантаження.

30 червня

18.00 трансфер із Києва до табору

1 липня «Зв’язок ума й тіла. Арт-терапія» із Маріною Коломієць

День про контакт з тілом, відновлюємо відчуття глибокого спокою та заземлення. Вправи нейрофізіології. Ми беремо “ключі” та діємо не через зусилля, а з імпульсу, з легкості. У відповідь одразу отримуємо “вау” эффект та запускаємо саморегуляцію. Згадаємо, як це легко і приємно?

Далі помасажуємося та додамо моксотерапію з травами. Мокси мають профілактичну та лікувальну дію, це важливо, особливо тим, хто має проблеми безсоння.

Друга частина дня буде теж про тіло, але через творчість та кольори:

– ви на шляху духовних/особистих змін – малюємо,

– ви у стосунках – малюємо,

– ви у робочих процесах – малюємо,

– у вас в складний стан зі здоров’ям – малюємо.

Кому потрібно легко трансформувати емоції, зробимо це через техніку “Я тебе бачу”.

Йдемо крізь блоки та обмеження у своїх енерго структурах, бачимо нові витки, які розгортають рішення, змінюють внутрішній стан.

2 липня «Ціннісно-орієнтоване буття» із Костянтином Пейчевим

Загалом цей день про те, як наповнювати життя сенсом, у чому різниця між смислами, цінностями та цілями. Будемо вчитися, як бачити, що потреби і бажання – не теж саме, що цінності. Як мислення і емоції можуть не заважати, а допомагати жити повноцінно та осмислено.

Будемо практикувати доброзичливість та співчуття до себе за для зустрічі з «неприємними» переживаннями.  На власному досвіді впевнимось, що життєві негаразди – це паливо для практики на шляху.

Згадаємо з вами вправи «якір» та «доброзичливі долоні» й вирушимо на «6 місяців уперед» та розпізнаємо «три труднощі».

Визначивши сенси та цінності власного життя, перейдемо до плану поведінкової активації, рухаючись «маленькими кроками» із добротою до себе та застосуємо «формулу успіху» для опанування перепон та бар’єрів на шляху до повноцінного, осмисленого та насиченого буття.

3 липня «Подолання стресу та тривоги за допомогою медитації»

з Русланом Чугуновим

Будемо й далі тренуватися у базових методах усвідомленої медитації для поліпшення свого ментального та емоційного станів. Прості, але дієві медитації усвідомлення стабілізують ваш стан, підвищать вашу уважність та спокій.

Також ви зможете отримати практичні настанови по медитативній техніці йога нідри. Це метод швидко відпускає напруження з тіла й ума, і повністю перезавантажує нервову систему. Це потужний природний метод відновлення своїх сил, та пробудження творчої енергії. Йога нідра дозволяє швидко нормалізувати свій сон.

На завершення дня справжньою родзинкою стане буддійська медитація тонґлен, яка своєю ефективністю руйнує зациклене на собі сприйняття розуму, що і є джерелом страждань. Медитація тонґлен усуває негативні стани ума, пробуджує добре серце та співчуття й відкриває потенціал нових сенсів життя.

4 липня «Терапія усвідомленням» із Ігорем Каніфольським

Згадаємо, що ми проходили про усвідомлення і потенціал людини, зробимо практики самоусвідомлення та усвідомлення потенціалу, а також додамо новеньке: роботу з образами інших людей в нашому усвідомленні. Бо часто ми піклуємося про інших – близьких чи далеких – з якими маємо проблеми або кому хочемо допомогти, і ця практика допоможе нам втілити цей наш благородний намір ще більш усвідомлено.

У другій половині дня ми використаємо природу для проектування нашого життя. Це буде прогулянка лісом символічно у минуле та майбутнє. Ми визначимо інтуїтивний напрямок, який буде кожному здаватися його “минулим” та “майбутнім” і сходимо в цьому напрямку настільки, наскільки будемо відчувати нам потрібно. А потім повернемося в сьогодення та поділимося нашим досвідом та нашими відкриттями. Сподіваюсь, все, що ми відкриємо в цій подорожі, прогулянці, найкращим чином реалізується і в нашому житті.

5 липня «Тибетська традиція здоров’я і харчування»

з Юлією Ковтун

Зранку вивчатимемо сакральний тибетський танець мандала –  глибинну практика роботи з енергією, тілом та розумом, що повертає присутність в тілі, з’єднаність з Землею, відновлює природні ритми та гармонійнізує жіночу та чоловічу природи.

Далі й скільки буде сили – вивчатимемо тибетську оздоровчу йоґу неджанґ, котра містить низьку простих вправ з легкими розтяжками, обертами суглобів та самомасажем в поєднанні з диханням.  Вправи йоги неджанґ регулюють роботу внутрішніх органів, органів чуття, суглобів; врівноважують внутрішні енергії, відкривають канали та розслабляють розум; сприяють загальному зміцненню організму та омолодженню. Комплекс дуже не складний у виконанні і підходить усім.

6 і 7 липня «Сила прагнень» із Сергієм Зіновьєвим

Оскільки перед початком кожного дня ретриту ми робитимемо ранкову офіру очищуючого диму (санґ), то у суботу 7 липня присвятимо таки день, аби детально розібрати і вивчити цю чудову практику. Дізнаємося, як належним чином підготувати субстанції для офіри диму, яка має бути медитація під час ритуалу, як ми уявляємо себе, місце офіри й запрошених гостей. Практика санґу – найкращий спосіб залучити у свої союзники Всі Сили Всесвіту.

Наприкінці суботнього дня, у ніч на Купала й народження Молодика, розпалимо ритуальне вогнище й зробимо вогняну пуджу, котра закарбує й підсилить ваші здобутки, заслугу й осягнення. Бажаючі можуть купатися в озері.

У неділю, після традиційної ранкової медитації та офіри санґу буде вільний час і відпочинок, який можна використати для купання, збирання лікарських трав, чорниць та прогулянок лісом.

7 липня

15.00 трансфер до Києва

Розклад

5.00 пробудження і зустріч сонця біля озера

6.00 медитація й офіра санґу

7.00 сніданок і вільний час

11.00 заняття з тренером

13.00 обід і вільний час

15.00 заняття з тренером

18.30 вечеря й вільний час

20.30 ритуал Будди Шак’ямуні

22.00 відпочинок

Ранкові зустрічі сонця на ретриті Сили Спокою

Цей древній ритуал дає поживу для тілесного і ментального здоров’я. По-перше, саме ранкове сонце корисне для тіла, зокрема очей, а регулярна практика зустрічі світанку покращує зір. Світло світанку допомагає регулювати циркадні ритми, сприяє налагодженню сну, пробуджує нашу природню радість, дає енергію для активного та продуктивного дня.

По-друге, це ідеальний час для медитації, віднайдення внутрішнього спокою і гармонії. Споглядання сходу сонця сприяє пізнанню непостійності, взаємозалежності, пробуджує природнє співчуття до всіх та вдячність просторові за новий день.

По-третє, зустріч світанку сприяє об’єднанню нашого внутрішнього світла із зовнішнім. Таким чином, якщо ми відкриті й гармонізовані, то відчуваємо єдність з усім проявленим. Зміцнюємо наш зв’язок з природою. І це є найкращим часом для творення та зміцнення прагнень, намірів, устремлінь.

Вартість

7 000 грн за всі дні (30 червня – 7 липня) або 1200 грн окремий день. Матеріальні обмеження не можуть бути перешкодою, то ж якщо ви прагнете приїхати, але вам складно оплатити всю суму – напишіть нам, будь ласка, ми зробимо виняток і дозволимо участь за посильний внесок. Якщо ж ви бажаєте сплатити внесок за себе і «підвісити» вільну участь для когось із колег – будь ласка, повідомте нам, тоді ми оголосимо про можливість безкоштовної участі.

У вартість входить харчування, трансфер, а також проживання незалежно від варіанту розміщення (у власному наметі чи у кімнаті).

Посилання на оплату внеску надішлемо усім зареєстрованим.

Реєстрація

Реєстрацію буде відкрито лише для перших 20 учасників

https://forms.gle/MvX7J7w11b5WLtxr6

Інформація про річне навчання “Сила Спокою”, яке почнеться у вересні

https://gomdeua.org/powerofcalm24-25/

‹ До списку новин