Засновники Джанґчуб Чолінґу

У нас на сайті з‘явилися імена перших засновників Джанґчуб Чолінґу – бодгісаттв, які зробили пожертви від 1 000 і більше доларів США на будівництво храму! Ось список засновників, який і далі поповнюється новими іменами:

  • Чок’ї Ньїма Рінпоче
  • Влад Серебрянський
  • Дмитро Полівенок
  • Катерина Світлична
  • Володимир Євстегнєєв
  • Ірина Шкурко
  • Олег Стахов
  • Покровителі 21-ї Тари із Китаю

Щиро вітаємо всіх наших фундаторів із новим 2019 роком земляного кабана і бажаємо міцного здоров’я, любові, щастя, цілісності, осмисленості та повноти життєвого шляху, а також всіх духовних і матеріальних благ. Будь ласка, живіть довго і досягайте всіх своїх цілей!

Як ви знаєте, наприкінці минулого року, Чок’ї Ньїма Рінпоче вніс своє зерно у справу побудови храму Джанґчуб Чолінґ і ритритного центру і подарував нам 10 000 доларів США. Рінпоче зробив побажання, щоб його внесок примножувався, зростав та приносив сотні тисяч й мільйони доларів. Таким чином, наш Учитель став не лише духовним засновником храму, а й одним із вас – матеріальним фундатором і ми дуже пишаємося цим! Відео про цю радісну подію:

 

Якщо ви маєте можливість, будь ласка, розповідайте та діліться цією інформацією із своїми друзями і знайомими – допоможіть нам залучити більше коштів для здійснення проекту. Новина про внесок Рінпоче є також на нашому сайті.

Цього року ми запускаємо китайську веб-сторінку про Джанґчуб Чолінґ, робоча версія якої вжє з’явилася на нашому сайті і ми віримо в те, що зможемо реалізувати бачення Чок’ї Ньїми Рінпоче і зробити український центр – справді повноцінним міжнародним, відкритим для всіх практикуючих.

Саме для цього ми отримали благословіння нашого проекту у видатних сучасних йоґінів та вчителів – Ґарчена Рінпоче та Джіґме Рінпоче, обидва буддійські лідери також освятили землю Джанґчуб Чолінґу, щоб практикуючі із наших братерських буддійських традицій сприймали цей проект як місце для своєї практики, семінарів та ритритів. Ще раніше ми отримали благословення видатного російського лами нашого родоводу, Лами Сонам Дордже (Лами Олега), який освятив землю Джанґчуб Чолінґу перебуваючи в Україні навесні 2018 року. Отже ми звертаємося до всіх учнів Ґарчена Рінпоче і Джиґме Рінпоче, учнів Лами Олега і закликаємо всі буддійські традиції стати нашими повноправними партнерами.

Оскільки наш учитель і фундатор Чок’ї Ньїма Рінпоче схвалив ідею створення бізнес-проекту на території Джанґчуб Чолінґу – повноцінної клініки східної медицини, яка б могла не лише повертати інвестиції, а й допомагати розвиткові ритритного центру, ми плануємо залучити до цього проекту деяких українських, американських та китайських бізнесменів, які є учнями Чок’ї Ньїми Рінпоче. Перші позитивні контакти із представниками американського бізнесу вже зроблено й іноземні інвестори готові до співпраці. Залишилося знайти інвесторів в Україні та Китаї.

Зрештою, цього року ми розпочинаємо підготовчий етап будівництва – складаємо будівельні плани та робочу документацію, в тому числі кошторисну документацію, інженерну підготовку будівельного майданчика тощо. Якщо ви маєте бажання та можливість допомагати нам своєю енергією, коштами, експертизою, роботою, молитвами  – не вагайтеся, звертайтеся – будемо дуже вдячні!

Традиційно, ось уже третій рік поспіль від імені всіх засновників Джанґчуб Чолінґу ми робимо офіру на Друбчені Цекар (Білого Амітаюса) який цього року проходить з 13 по 21 лютого у монастирі Ка-Ньїнґ Шедруб Лінґ, нехай це сприяє міцному здоров’ю, довголіттю, добробуту та усуненню будь-яких перешкод для всіх наших спонсорів!

PS. Приєднатися до Чокї Ньїми Рінпоче і стати одним із засновників Джанґчуб Чолінґу можна на сайті https://gomdeua.org/jangchub-choling.php  або написавши на адресу info@gomdeua.org

‹ До списку новин