Зустріч Сангхи з Чок’ї Ньїмою Рінпоче під час осіннього семінару в Катманду

Чок’ї Ньїма Рінпоче передає 10 000 доларів на будівництво буддійського храму в Україні!

Під час щорічного міжнародного семінару Ранґджунґ Єше в Катманду Чок’ї Ньїма Рінпоче, наш Вчитель і настоятель монастиря Ка-Ньїнґ Шедруб Лінґ, передав Україні свій особистий внесок – 10 000 американських доларів на будівництво храму в Україні.

Детальніше про проект створення ритритного центру Джанґчуб Чолінґ недалеко від Києва і будівництво храму можна дізнатися на сторінках
українською мовою https://gomdeua.org/jangchub-choling.php
на русском языке https://gomdeua.org/jangchub-choling-ru.php
English https://gomdeua.org/jangchub-choling-en.php

Такий вчинок нашого Вчителя демонструє велику любов Рінпоче до своїх учнів в Україні та всю серйозність його наміру створення повноцінного ритритного центру, храму та бібліотеки з найкращими умовами для духовного зцілення й розвитку.

Подивитися відеозапис звернення Чок’ї Ньїми Рінпоче до української Сангґи можна тут https://youtu.be/kVriG0tElCk

Переклад звернення Рінпоче українською мовою:
Дорога українська Сангґо, я надсилаю вам свої любов і благословіння. Сьогодні під час нашого семінару у Непалі я дуже радий, що до мене завітали українські делегати. Користуючись цією нагодою, хочу сказати про те, що храм на нашій землі в Україні є дуже важливим, і його потрібно побудувати якомога швидше. Зростає кількість учнів і їм дуже потрібен храм – місце для навчання і практики. Як тільки збудується храм, я надішлю вам буддійського учителя, який залишатиметься з вами довгий час.

Сьогодні я хочу закласти добрий фундамент нашій справі й від усього серця пожертвувати 10 000 американських доларів. Нехай це сім’я проросте і примножиться у мільйони разів, щоб український храм було зведено якомога швидше. Це принесе користь безлічі людей.

Сьогодні, у 21 столітті, стає очевидним – буддизм відповідає науковому підходу до пізнання, дослідження. Тому все більше людей в Україні і Росії стають пробудженими і вчення Будди глибоко хвилює їхні серця. Адже ваша ментальність любить перевіряти, досліджувати, отримувати особистий переконливий досвід. Ви дуже розумні й кмітливі люди. Досліджуйте, перевіряйте стільки, скільки можете, тільки так ви побачите справжню цінність і якість які є у буддійському вченні.

Нехай мудрість, любов і слова Чок’ї Ньїми Рінпоче торкнуться кожного серця і нехай кожен учень Рінпоче слідує прикладу свого Учителя – підтримає будівництво храму Джанґчуб Чолінґ не лише словом, а й ділом!

Це можна зробити тут https://www.liqpay.ua/ru/checkout/card/i86322090701
Для міжнародних переказів, якщо у вашій країні обмежуються платежі в Україну https://www.gofundme.com/first-buddhist-temple-in-ukraine

Зареєструватися і підтримувати діяльність Ранґджунґ Єше Україна постійними членськими внесками можна тут info@gomdeua.org

Ідеї, пропозиції та запитання info@gomdeua.org

‹ До списку новин