Сила Спокою буддійські практики підтримки та відновлення українців

Для кого

Хто сам хоче навчитися перемагати втому від того, що відбувається навколо; розлад сну; тривогу і стрес; емоційні «гойдалки» та відсутність внутрішньої опори; кризу у стосунках; невизначеність щодо своєї долі (за кордоном чи в Україні); невпевненість і сумніви: що робити, куди бігти; безвихідь і глухий кут.

Яка унікальність

Навчання будується на поєднанні буддійської та західної традицій самовідновлення і зцілення, повернення внутрішнього спокою і сили.
Буддійські ідеї та практики знаходять своє органічне продовження у йоґа-терапії, медитації, психологічній допомозі, психофізіології, арттерапії та тибетській системі здоров’я. Трансформація відбувається через цілісну всебічну підтримку і досвід, який учасники послідовно набувають упродовж річної подорожі.

Як відбувається?

Навчаємося у безпечному і дружньому просторі групових онлайн-зустрічей, які тривають від 90 до 120 хвилин. Живий, відкритий діалог тренера і групи дозволяє здобувати нові знання і досвід, ділитися своїми трансформаційними переживаннями, навчатися один в одного.
Вісім тематичних модулів «Сили Спокою» ведуть досвідчені тренери і практики дгарми, кожен компонент триває 30-35 днів і складається із 2-3 недільних зустрічей та 2-денного семінару.

Розклад модулів

«Зв’язок ума й тіла» – вересень.
«Поведінкові навички опанування стресу» – жовтень.
«Подолання стресу та тривоги за допомогою медитації» – грудень.
Канікули – січень і лютий.
«Терапія усвідомленням» – березень.
«Тибетська традиція здоров’я і харчування» – квітень.
«Арттерапія» – травень.
«Сила прагнень» – червень.

Детальніше