Тулку Урґ’єн Рінпоче: Осердя Ваджри

Сьогодні у цей День Дакіні, 20 вересня 2022 року, коли в Україні триває війна із російськими фашистськими загарбниками, ми  представляємо українській буддійській аудиторії книгу переможного Тулку Урґ’єна Рінпочє, який за своє минуле життя і дотепер надихає десятки тисяч людей по всьому світові невпинно торувати свій власний шлях до перемоги і цілковитої, не обумовленої свободи.

Коли говорять про Дорогоцінного Тулку Урґ’єна його учні згадують про три речі. Перша – це любов і лагідність, якою Рінпочє пронизує, обіймає та зцілює весь простір і кожного у ньому. Друге – це простота як самого Вчителя, так і всього, чому він навчає. Ця простота – надзвичайна, відкрита, разюча. І третє – глибина. Адже навіть найпростіші речі, яким навчає Дорогоцінний Тулку Урґ’єн, мають неосяжну глибину, що сягає найвищих тантр і сутнісних настанов.

Сьогодні Україна вперше бачить книгу Рінпочє українською мовою. Цей український переклад і видання були б неможливими,  якби не відданість і бодгічіти перекладачів Еріка Пеми Кунсанґа, Євгена Матковського, Марії Васильєвої, літературних редакторів Ірини Галамби, Марини Рябикіної, директорки “Ранґджунґ Єше Паблікешнз” Марсії Шмідт та голови громади Ранґджунґ Єше Україна Сергія Зінов’єва.

Наразі на своєму сайті ми викладаємо у вільному доступі електронне видання “Осердя Ваджри” – його можна завантажувати без обмежень. Також плекаємо надію щоб твір було видано у паперовому форматі також, коли на то складуться сприятливі обставини. Книга має зручний інтерактивний покажчик буддійський термінів. Клікаючи на термін, що виділений курсивом – ви потрапляєте на тлумачення цього терміну у покажчику. Повторно клікаючи на слово у покажчику, ви повертаєтеся назад в основний текст книги.

21 вересня о 19:00 запрошуємо на онлайн-зустріч із приводу публікації цієї книги! У зустрічі візьмуть участь перекладач, представники Ранґджунґ Єше Ґомде Україна та інші учасники проєкту. Доступ вільний, реєстрація не потрібна. Увійти в Зум: https://us02web.zoom.us/j/86574857904 Ідентифікатор зустрічі 865 7485 7904 Пароль 067535

ПІДТРИМАТИ ПЕРЕКЛАДАЦЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ ГРОМАДИ

Для переказу доброчинних внесків https://www.liqpay.ua/ua/checkout/card/i74404396394 або Приват 24: ГО РАНГДЖУНГ ЄШЕ УКРАЇНА, Код 40982572, Рахунок IBAN UA953052990000026006046227617.

ВІДКРИТИ І ЗАВАНТАЖИТИ  Осердя ваджри

‹ До списку новин