Розпочато реєстрацію на 41-й щорічний семінар Чок’ї Ньїми Рінпочє!

Дорогі друзі, ми раді повідомити, що Чок’ї Ньїма Рінпочє впродовж восьми днів вчень ділитиметься сутнісною мудрістю із міжнародною санґгою. Тема вчень — “Природа Будди”. Реєстрація вже розпочалася: https://dharmasun.org/uk/courses/bn1/

Цього разу щорічний семінар транслюватиметься в прямому ефірі і складатиметься із двох частин. Частина 1з 13 по 17 листопада. 18 листопада — перерва. Частина 2 розпочнеться 19 листопада і завершиться 21 листопада. Нам неймовірно пощастило зібратися разом і отримувати безцінні настанови у цей незвичайний час — як чудово зібратися онлайн усією мандалою учнів Рінпочє!

В якості підготовки до семінару Рінпочє заохочує нас усіх прослухати вчення у Залі вчень КНШЛ і в Архіві вчень ДгармаСану на сайті DharmaSun.org (весь архів вчень наразі доступний англійською мовою, українською вже доступний курс лекцій Андреаса Доктора “Вчення Будди в Індії і Тибеті”, українські переклади інших курсів наразі готуються).

Зареєстровані учасники зможуть дивитися 41-й щорічний семінар наживо на ДгармаСані англійською мовою, а також в перекладі іншими мовами у Zoom. Записи будуть публікуватися на сайті DharmaSun.org невдовзі після завершення кожної сесії прямого ефіру. Тим не менш, просимо всіх учасників слухати вчення у тому порядку, як їх дарує Рінпочє.

Важливо! Зверніть увагу: якщо ви хочете дивитися вчення в записі з українським перекладом, вам слід проходити реєстрацію на український версії ДгармаСану: https://dharmasun.org/uk/courses/bn1/

Семінар складатиметься із двох частин:

1. Природа Будди: частина 1 (13-17 листопада) – відкрита для всіх; реєстрація триває з 27 жовтня до 13 листопада

2. Природа Будди: частина 2 (19-21 листопада)реєстрація триватиме з 14 до 19 листопада; ця частина відкрита для тих, хто:

а) відвідав перші п’ять днів цього семінару; або

б) пройшов принаймні Першу Досконалість онлайн-програми Потрійна Досконалість Тари; або

в) раніше повністю пройшов будь-який семінар Рінпочє, чи то онлайн, чи то особисто.

Щорічний семінар Інституту “Ранґджунґ єше” надає унікальну можливість учням усіх рівнів — від початківців до досвідчених практиків — отримувати рідкісні й безцінні вчення від буддійського майстра, який наразі є одним із найшанованіших у світі. Тож просимо вас поділитися цією можливістю із усіма, кому може бути цікаво приєднатися онлайн.

Рінпочє даруватиме вчення тибетською мовою, а також буде переклад англійською, українською й іншими мовами. Рінпочє буде проводити годинну сесію медитації щодня (окрім першого дня) і даруватиме вчення впродовж приблизно 2 годин.

Розклад за київським часом:

  • Перший день, 13 листопада, з 15:30 до 17:30
  • Всі наступні дні з 14:15 до 17:30

Пожертви: вчення безкоштовні; згідно з традицією, заохочуємо вас використати цю можливість переказати щедрі пожертви для підтримки різноманітних напрямів діяльності Чок’ї Ньїми Рінпочє.

Щодо загальних питань, будь ласка, пишіть на адресу Seminar@Shedrub.org
З приводу технічної підтримки, будь ласка, звертайтеся до SeminarSupport@DharmaSun.org

 

‹ До списку новин