СУТНІСТНІ НАСТАНОВИ ПАДМАСАМБГАВИ

СУТНІСТНІ НАСТАНОВИ ПАДМАСАМБГАВИ

13-14 лютого 2021, онлайн ритрит вихідного дня з Еріком Пемою Кунсанґом. Синхронний переклад з англійської на українську.

ТЕМА

Цей онлайн ритрит надає учасникам чудову  можливість отримати і застосувати на практиці унікальні дорогоцінні настанови з медитації Падмасамбгави – одного з найвеличніших майстрів. Цими дорогоцінними настановами поділиться учень Тулку Ург’єна Рінпочє і Чок’ї Ньїми Рінпочє.

Ритрит відбуватиметься у вихідні дні 13-14 лютого 2021 року. Учасники отримуватимуть онлайн вчення під час ранкової сесії, а потім тренуватимуться згідно з цими настановами самостійно під час індивідуальних сесій у другій половині дня.

Майстер Падма сказав:

“Мусиш впевнитись, що твоя практика Дгарми стає справжньою Дгармою. Мусиш впевнитись, що твоя Дгарма стає справжнім шляхом. Мусиш впевнитись, що твій шлях може розвіяти омани. Мусиш впевнитись, що твої омани постануть мудрістю.”

“Що це означає?” спитала пані Єше Цоґ’ял.

“Коли знатимеш, як зібрати всі вчення у єдину колісницю, і здобудеш розуміння, вільне від прийняття й відкидання, тоді твоя практика Дгарми стає справжньою Дгармою.

Хоч би яку практику робитимеш, коли у ній будуть наявні Прихисток і Бодгічітта, коли об’єднаєш стадії розвитку і звершення, засоби і знання, тоді твоя Дгарма стає справжнім шляхом.

Коли об’єднуєш шлях із поглядом, медитацією, дією та плодом, тоді твій шлях розвіює омани.

Коли старанно практикуєш, маючи цілковиту впевненість щодо погляду і медитації, тоді твої омани зможуть постати мудрістю.

У будь-якому разі, хоч би яку практику виконуєш, якщо не об’єднуватимеш розвиток і звершення, погляд і поведінку, засоби і знання, це буде все одно, що намагатися ходити на одній нозі.”

І ще:

Благословіть, аби мій ум до Дгарми навертався.

Благословіть, аби Дгарма стала шляхом.

Благословіть, аби шлях розвіяв всі омани.

Благословіть, аби омани постали мудрістю.

Ерік Пема Кунсанґ

Видатний перекладач Дгарми, Ерік Пема Кунсанґ  також є йоґіном і майстром медитації, саме тому Чок’ї Ньїма Рінпочє спонукав його ділитися своїми знаннями і досвідом. Коли Ерік навчає медитації, він наголошує на простій і природній присутності, яка допомагає людям досліджувати власний ум і притаманну йому свободу. Через простий спосіб бути присутнім природно розкриваються такі якості, як співчуття, любов і мудрість. Деякі з текстів Еріка Пеми Кунсанґа зібрані тут http://levekunst.com/author/admin/

Хто може брати участь

У ритриті може взяти участь будь-хто: і той, хто вже має певний досвід з практики медитації, і початківці, які хочуть навчитись медитації. Щоб взяти участь у ритриті, потрібно зареєструватися і взяти зобов’язання відвідати всі сесії вчень (для віддалених часових поясів – через переглянути відеозаписи цих сесій), а також практикувати всі індивідуальні сесії самостійно.

Розклад

13 лютого Час
CET (Відень) (GMT+2) Київський час (GMT+3)
Сесія вчення з Еріком Пема Кунсанґом, онлайн 10:00-12:00 11:00-13:00
Індивідуальна сесія 1, самостійно: вправляння згідно з настановами. 15:00-16:00 16:00-17:00
Індивідуальна сесія 2, самостійно: : вправляння згідно з настановами. 16:30-17:30 17:30-18:30

14 лютого

Сесія вчення з Еріком Пема Кунсанґом, онлайн 10:00-12:00 11:00-13:00
Індивідуальна сесія 3, самостійно: вправляння згідно з настановами. 15:00-16:00 16:00-17:00
Індивідуальна сесія 4, самостійно: вправляння згідно з настановами. 16:30-17:30 17:30-18:30

Всі сесії вчень організовані у формі вебінару  з кількістю учасників до 1000 осіб, кожен з яких зможе бачити і чути тільки вчителя і перекладача обраної мови. Тим, хто зареєструвався для участі, посилання для входу у вебінар буде надіслане електронною поштою за кілька днів до ритриту.

Якщо ваш часовий пояс надто віддалений, так що незручно брати участь у вченні онлайн, або ж якщо ви бажаєте завантажити відеозапис сесії вчення для вашої індивідуальної практики

Для всіх зареєстрованих учасників ми забезпечимо можливість переглядати і завантажувати відео з записами сесій вчення. Отже, якщо ваш часовий пояс надто відрізняється від GMT+2, ви  зможете використати записи сесій і спланувати ритрит відповідно до  ваших умов. Посилання для перегляду/завантаження відео надсилатиметься всім зареєстрованим учасникам електронною поштою. Відео буде завантажене за 1-2 години після сесії. Ці записи будуть доступні для перегляду до 1 березня 2021 р.

Реєстрація

Будь ласка, зареєструйтеся до 12 лютого 2021 шляхом заповнення цієї форми: https://forms.gle/Wjmd2QNMzWzVG88LA

Якщо ви заповнили цю форму, ви зобов’язуєтеся брати участь у всіх сесіях вчення.

Для коректного відтворення аудіо і відео в застосунку Zoom переконайтеся, що у вас встановлена остання версія застосунку або ж перевстановіть його на ваш пристрій із: https://zoom.us/download

Офіра при реєстрації

Будь ласка, офіруйте будь-яку суму згідно із вашим бажанням, щоб підтримати Вчителя, Ґомде, які організовують вчення та перекладача. Офіра може бути надіслана на один або кілька із запропонованих рахунків:

Ерік Пема Кунсанґ , PayPal: rangjung@gmail.com

Ґомде Данія : http://gomde.dk/23/donations

Ґомде Україна: https://gomdeua.org/en/donation/

Рахунки для офір перекладачам повідомимо зареєстрованим учасникам пізніше.

У разі, якщо у вас виникнуть будь-які питання, без вагань контактуйте з нами

info@gomdeua.org

‹ До списку статтей