Візит Лами Тензіна Зангпо до України в липні 2018

Друзі, липень був сповнений неймовірних подій! Майже місяць в Києві перебував Лама Тензін Зангпо.

На Чокор Дучен (свято першого повороту колеса вчення Буддою Шак’ямуні) в Україні на місці майбутнього ритритного центру Джанґчуб Чолінґ завершився 10-денний ритрит із йоґи Тринлє Ньїнґпо під керівництвом лами Тензіна Зангпо. Ми мали можливість займатися унікальною живою практикою із циклу Тхукдруб Барче Кюнсел, яка розширює знання про внутрішній і зовнішній світ та усуває всі перешкоди на шляху духовного розвитку.

Після цього, 19 липня, в Києві відбувся неймовірний концерт «Мелодії Пробудження». Лама Тензін та співачка Назгуль Шукаєва, а також команда музикантів подарували нам дивовижне музичне шоу. Мабуть, не буде перебільшенням зауважти, що хоча концерт відбувався у звичайний робочий день, ввечері, він подарував справжній та ні з чим незрівняний перепочинок та спокій для всіх присутніх.

Семиденний ретрит з програми «Потрійна досконалість Тари» завершив цьогорічний візит лами до України. Програма “Потрійної досконалості Тари” є доступною онлайн. Але участь у живому ритриті із досвідченим викладачем цієї програми, Ламою Тензіном Занґпо, стала чудовою можливістю для багатьох розпочати програму досконалостей Тари, а тим, хто вже розпочав  — відкрити у собі більше натхнення для практики.

Дивитися фотоальбом вчень та концерту липня 2018 на нашій сторінці Facebook.

Лама Тензін Зангпо поїхав з України, але залишився у наших серцях! Ми безмежно вдячні Ламі за його доброту та любов, за надзвичайні мудрі вчення, за увагу й терпіння, за радість і натхнення, які він так щедро дарував нам усім і чекаємо на наступну зустріч!

Також щойно закінчилися вчення Чок’ї Ньїми Рінпоче «Єдність Магамудри і Дзоґчену», які ми транслювали в українському перекладі на нашій сторінці у Facebook. Записи доступні для перегляду у відеоархиві сторінки!

Нагадуємо також, що напочатку жовтня в Києві відбудуться вчення Еріка Пеми Кунсанга про сутність гуру-йоги. Поспішайте записатися!

‹ До списку новин