Підготовчий ритрит із Тринлей Ньїнґпо

28 квітня, субота – 1 травня, вівторок
Ласкаво запрошуємо на перший підготовчий ритрит із Тринлей Ньїнґпо – на відкритій природі у Джанґчуб Чолінзі, місці майбутнього ритритного центру Чок’ї Н’їми Рінпоче неподалік від Києва.

 

Про практику і ритрит

Тринлей Ньїнґпо – йога, яку передав Ґуру Рінпоче Падмасамбгава для усунення всіх без винятку перешкод у практикуючих шлях Просвітлення Будди в наші часи. Тринлей Ньїнґпо належить до циклу скарбів найвідомішого відкривача терма – Чокґ’юра Лінґпи, який досить недавно, лише у 19 столітті, відкрив знаменитий цикл тантричних передач самого Падмасамгави – Тукдруб Барче Кюнсел або «Сердечну практику Ґуру, що усуває усі перешкоди».

Ритрит проводитиметься в контексті підготовки до ритриту з Ламою Тензіном Занґпо, який проходитиме у серпні цього року у Джанґчуб Чолінзі. Таких підготовчих ритритів буде два – на повний місяць 28 квітня – 1 травня (4 дні на першотравневі свята), й на повний місяць 28 червня – 1 липня (4 дні на день Конституції). Лама Тензін закликає всіх, хто хоче приєднатися до ритриту з Тринлей Ньїнґпо під його керівництвом у серпні, пройти обидва або щонайменше хоча б один із підготовчих ритритів.

Участь у підготовчих ритритах – це не лише прекрасна ваджраянська практика, а й можливість відпочити від спекотного, задушливого й неспокійного міста, відновлення сил й оздоровлення у природних лісових умовах із купанням в озері і ночівлею під відкритим небом. Фото з Джанґчуб Чолінґу дивіться на нашій сторінці у Facebook.

Важливі деталі

Участь у підготовчих ритритах – безкоштовна. Підготовчі ритрити проходитимуть під керівництвом Сергія Зінов’єва, який проходив курси з ритуалу Тринлей Ньїнґпо у монастирі Ка-Ньїнґ Шедруб Лінґ.

До Джанґчуб Чолінґа із Києва й назад буде організовано платний трансфер. Розміщення – безкоштовне, у власних наметах, харчування самостійне в польових умовах (бажано мати власний посуд і газову горілку). Джанґчуб Чолінґ оточений лісом і знаходиться на відстані 1 км до найближчого села.

Обов’язковими є участь у всіх днях ритриту, попередня реєстрація й оплата трансферу.
Додаткові деталі будуть вислані зареєстрованим учасникам.

Реєстрація на підготовчий ритрит із Тринлей Ньїнґпо

 

‹ До списку новин