Осінній семінар із Чок’ї Н’їмою Рінпоче

Осінній семінар 2018:

Реєстрація: 14 листопада 2016 року з 10.00 – 15.00 позаду головної храмової зали. Можна зареєструватися заздалегідь онлайн. Нижче можна знайти детальну інформацію.

Семінар: 15 – 21 листопада 2018 року

Вихідний: 22 листопада 2018 року

Ритріт: 23 – 25 листопада 2018 року

Тема осіннього семінару 2018 року:

Погляд, медитація, поведінка та плід.

І семінар, і ритріт відбудуться в головній храмовій залі монастиря “Ка-Нінґ Шедруб Лінґ” у районі Боуданатх, у місті Катманду, у Непалі.

Ласкаво просимо на інформаційну сторінку щорічного осіннього семінару RYI з теорії й практик тибетського буддизму. Семінар пройде в просторому головному храмі монастиря “Ка-Нінґ Шедруб Лінґ” у районі Боуданатх. Учення щоранку впродовж семи днів даватиме настоятель монастиря Чок’ї Н’їма Рінпоче, а після обіду навчатиме Пакчок Рінпоче. Учення Чок’ї Н’їми Рінпоче з тибетської на англійську перекладатиме досвідчений перекладач. Залежно від наявності додаткових перекладачів та потреб аудиторії, одночасний переклад може робитися китайською, російською, іспанською, французькою, німецькою, датською та португальською мовами.

Незважаючи на те, що Чок’ї Н’їма Рінпоче, перероджений Лама традиції Каґ’ю, покладається на перекладача, коли доносить тонкощі буддійської філософії, він добре володіє англійською мовою. Упродовж більше ніж тридцяти семи років Рінпоче навчає медитації й практикам Ваджраяни велику й зростаючу кількість студентів майже всіх національностей. У лаконічній, зрозумілій та розважальній манері Рінпоче ділиться серцевиною буддійського вчення, розкриваючи природну простоту просвітленої свідомості.

Упродовж першої частини семінару Рінпоче вводить присутніх у базові вчення про буддійську практику та філософію, яка спільна для всіх буддійських шкіл. У ході наступної половини семінару присутні одержують настанови з більш езотеричних та глибших поглядів, практик та доктрин і традиції Магаяни, і традиції Ваджраяни тибетського буддизму, включаючи чіткі пояснення поглядів Мадг’ямаки, Магамудри та Дзоґчен.

Щоденний розклад програми

Розклад учень наведено нижче. Будь ласка, майте на увазі, що розклад може змінюватися, тому просимо уважно слухати оголошення впродовж семінару.

Ранковий розклад: 15 – 21 листопада

 

9.00 – 10.00 Учення та практика медитації з Чок’ї Н’їмою Рінпоче
10.00 – 10.30 Перерва на чай
10.30 – 12.30 Учення з Чок’ї Н’їмою Рінпоче

 

Після ранкових сесій відбуватиметься обід у монастирі.

Післяобідній розклад

Пакчок Рінпоче: 16 – 20 листопада з 15.30 до 17.30.

Про інші післяобідні сесії з ламами, кхенпо та професорами повідомлять додатково.

Реєстрація

Зареєструватися на семінар можна 14 листопада з 10.00 до 15.00 позаду головної храмової зали “Ка-Нінґ Шедруб Лінґу”.

Попередня онлайн реєстрація

Цього року буде запущено пілотну онлайн реєстрацію. Ми просимо зареєструватися онлайн, якщо це можливо, адже під час підготовки до семінару ми матимемо певне уявлення про кількість його учасників.

Якщо ви зареєструєтеся онлайн, будь ласка, не забудьте підійти до стійки реєстрації позаду головної храмової зали 14 листопада з 10.00 до 15.00.

Раніше вартість реєстрації на семінар складала 120 $ для покриття витрат на проведення заходу. Однак два роки тому, щоб якнайбільше щиро зацікавлених учнів могли його відвідати, Рінпоче розпорядився, щоб семінар зробили безкоштовним. Монастир забезпечує всіма необхідними текстами та пропонує чай і обід для всіх учасників щодня.

Ми вітаємо ваші люб’язні пожертви. Усі пожертви будуть використані для підтримки ченців і їх активностей, включаючи цей щорічний семінар. Ви можете зробити пожертву в багатьох валютах на вибір на сайті.

Подробиці попередньої онлайн реєстрації на семінар невдовзі з’являться.

Осінній ритріт із Чок’ї Н’їмою Рінпоче

Після перерви в четвер, 22 листопада, семінарський ритріт розпочнеться в п’ятницю, 23 листопада й триватиме до неділі, 25 листопада. Семінарський ритріт відбудеться в головній храмовій залі “Ка-Нінґ Шедруб Лінґу”.

Ритріт це коштовна можливість одержати глибокі настанови з медитації та застосувати на практиці те, чому навчає Рінпоче.

Звертаємо увагу, що вам слід відвідати осінній семінар цього року чи відповідні семінари минулих років, або один із семінарів Рінпоче в центрах Ґомде для того, щоб взяти участь у ритріті.

Більше інформації про ритріт з’явиться під час семінару. Будь ласка, слухайте оголошення!

Ритріт проводиться на основі пожертв.

Із інформацією англійською мовою на сайті RYI можна ознайомитися тут.

‹ До списку новин