Організаційні новини та анонс насиченого подіями серпня (2019)

Новий дгармацентр “Ранґджунґ Єше Ґомде Україна” у Києві

Уже в наступному місяці відкриє свої двері новий дгармацентр у Києві, який служитиме місцем для групових практик, медитацій та семінарів. Нове київське приміщення розташоване надзвичайно зручно – зовсім поруч із метро Деміївська. А відвідування дгармацентру завдяки постійній підтримці членів громади, які сплачують членські внески, буде безкоштовним. Про адресу та презентацію нового дгармацентру ми повідомимо додатково в окремому анонсі.
Окрім Києва, дгармацентри Ранґджунґ Єше діють у Львові, Харкові та Одесі. Контакти регіональних активів запитуйте на info@gomdeua.org

10-11 серпня – трудовий ритрит у Джанґчуб Чолінзі

На цей ритрит ми запрошуємо волонтерів, щоб гарно попрацювати і потренуватися у практиці Ваджракілаї. Завдяки постійним членським внескам, які члени громади жертвують щомісяця, ми можемо забезпечити волонетрів трансфером, продуктами  харчування і водою. Детальне оголошення про цю та наступну подію (див. нижче) готується до публікації на наступному тижні.

Ритрит до Дня Незалежності України

Поки широка публіка дискутує про люстрації та військові паради – ми проводимо ритрити. Спеціально до Дня Незалежності – особливий, закритий ритрит із практики Ваджракілаї. Він проходитиме 24-26 серпня у селищі Прохорівка на комфортабельній віллі. Через обмеженість спальних місць і їдальні кількість місць на цей ритрит буде обмежено і на нього зможуть потрапити лише ті, хто зареєструється одразу після відкриття реєстрації. Ведучий – Сергій Зінов’єв.

Старший Умдзе монастиря Ка-Ньїнґ їде до України

У вересні-жовтні (точніші дати будуть відомі згодом) на цілих 30 днів до нас завітає старший Умдзе монастиря Ка-Ньїнґ Шедруб Лінґ, Лопон Карма Шераб. Умдзе навчатиме нас трьом практикам: попереднім практикам Ньондро, садганам Ваджракілаї та Трінлє Ньїнґпо. Цей  візит також став можливим завдяки постійним членським внескам громади.

Бодгісаттви, які підтримують громаду

Друзі, дозвольте висловити особливу подяку нашим регулярним спонсорам, які надсилають свої членські внески без нагадування. ДЯКУЄМО!

Русланові Чугунову
Дмитрові Левченку
Геннадію Мінченку
Вікторові Конуху
Дмитрові Полівенку
Сергію Лаврову
Еліні Мілєнькій
Ірині Шкурко
Ірині Галамбі
Віталію Кириленко
Людмилі Коваль
Вікторові Журавльову
Оксані Погребецькій
Станіславу Речинському
Євгенові Георгієву
Тетяні Півень!

Надзвичайна подяка також тим ботгісаттвам-магасаттвам, які заявили про свій намір підтримувати нашу громаду матеріально і слідують цьому благому наміру, адже намір – це вже півсправи, а саме:

Наталці Платоновій
Юлії Таранцовій
Тетяні Кривозовій
Юлії Чередніковій
Юлії Бейгул
Борисові Факторовичу
Дмитрові Міцю
Тетяні Носовській
Дмитрові Ткаченку
Юрієві Найденку
Ганні Власюк
Олександрі Власюк
Галині Соколовській
Юлії Мисливець
Наталії Чібісовій

Як зробити семінари наших Рінпоче і лам доступними для всіх охочих

Нам дуже прикро, але попри вашу широку підтримку цього року нам не вистачило спонсорської допомоги, щоб зробити можливим пільговий або й нульовий оргвнесок за відвідування семінару Чок’ї Ньїми Рінпоче та ритриту із Ламою Тензіном. Незначною мірою вдалося зменшити (всього на 10 відсотків) оргвнесок для членів Ранґджунґ Єше. Але ми віримо, що спільно разом із усією громадою ми зможемо робити й великі знижки для членів громади,  й пільгове відвідування для всіх бажаючих!

Тому звертаємося до кожного із вас, якщо ви маєте можливість, – приєднуйтеся до тих, хто підтримує громаду регулярно. Таким чином, ваше устремління розвивати автентичну Дгарму в Україні, створювати храм і ритритний центр міцнішатиме завдяки вашій матеріальній енергії і це допомагатиме всій громаді.

Gomde Family і Gomde Patrons

Оголошуємо про нову, більш демократичну форму членських внесків і створюємо широке коло відповідальних членів громади, які братимуть участь в управлінні. Умови – дуже прості й до того ж ви не маєте ніяких офіційних зобов’язань. Самі вирішуєте розмір та регулярність вашого внеску. За бажанням, актив громади буде надсилати вам нагадування у зручній для вас формі.

Gomde Family – коло відповідальних членів громади, які регулярно сплачують членські внески розміром від 1 до 1 500 грн. Члени Gomde Family матимуть перевагу на всіх заходах українського Ґомде, братимуть участь у щорічних загальних зборах громади та прийматимуть рішення про життєво важливі питання щодо розвитку та управління.

Gomde Partons – коло відповідальних членів громади, які регулярно сплачують членські внески розміром від 1 501 грн. Gomde Patrons матимуть переваги та підтримку при участі на всіх семінарах, ритритах та інших заходах не лише в Україні, а й інших ґомде в Непалі, Австрії, Франції, Великобританії, Шотландії, Данії, США, Росії, Мексиці та Малайзії. Gomde Patrons за бажанням братимуть участь (очно, заочно чи онлайн) у засіданнях правління громади (як правило, щоквартально) та впливатимуть на вирішення організаційних й господарських питань.

Отже, якщо ви хочете спробувати – для вашої зручності перегляньте анкету Gomde Family і Gomde Patrons https://forms.gle/ed9bQmMqowLLqTju5

Щорічно на офіційних каналах Ранґджунґ Єше ми публікуємо звіт про всі надходження та витрати організації. За вашим бажанням, можемо готувати звіт про використання членських внесків у будь який час протягом 5-ти робочих днів. Для цього достатньо написати на адресу info@gomdeua.org.

Для постійних чи разових пожертв на активності громади

можна використовувати це посилання https://www.liqpay.ua/en/checkout/i74404396394
Будь ласка, вказуйте своє прізвище у коментарі до платежу, наприклад:
“Коваленко за липень”.

Перекази через Приват24 

За назвою організації «Ранґджунґ Єше Україна ГО» або за реквізитами ЄДРПОУ/ДРФО 40982572 чи за рахунком № 26007052630266.

Будь ласка, вказуйте своє прізвище у коментарі до платежу, наприклад:
“Коваленко за липень”.

Інформація та запитання: info@gomdeua.org

‹ До списку новин