Лист від Чок’ї Ньїми Рінпочє

Дорогі друзі та громади усіх Ґомде та Дгарма-центрів!

Ми всі, по всьому світі, зараз переживаємо складні часи. За теперішніх обставин я змушений відкласти мої закордонні візити. Відчуваю сум із цього приводу, адже це означає, що цього літа не побачуся із багатьма із вас. Втім, вважаю, що це вірне рішення.

Наші Ґомде та Дгарма-центри закладають фундамент Дгарми в численних місцях по всьому світі. Вони приноситимуть користь багатьом майбутнім поколінням. Хочу попросити вас усіх надати свою допомогу, аби наші Дгарма-центри не занепадали, щоб їх діяльність продовжувала розквітати. Це принесе благо усім вам. Тим не менш, це благо і користь не лише для нас, зараз; це інвестиція у майбутні покоління. Будь ласка, візміть відповідальність забезпечити безперервний розквіт наших центрів.

З любов’ю та благословіннями,

Чок’ї Ньїма Рінпочє

Хоча Рінпочє не буде подорожувати цього разу, ми з радістю повідомляємо, що Рінпочє прийняв наше прохання продовжувати обертати Колесо Дгарми, і проведе міжнародний онлайн-семінар цим літом для усієї нашої мандали. Це особлива нагода для нашої міжнародної санґи отримувати вчення усім разом — однією численною спільнотою практикуючих. Подробиці семінара Рінпочє цього літа ми повідомимо найближчим часом.

На додачу до цього, Рінпоче дарував і продовжуватиме дарувати онлайн-вчення з Непалу час від часу. Найновіше вчення “Наповнювати життя смислом”, яке Рінпочє дарував з нагоди Будда-Джаянті, вже доступно на сайті. Дивіться відео з англійським перекладом і читайте переклад українською на нашому сайті:

https://cutt.ly/3yvENKM

Про стан справ в українському Ґомде Чок’ї Ньїми Рінпоче доповідає у відео з острову Хортиця голова активу громади Сергій Зінов’єв

 

Якщо коротко – шукаємо матеріальну підтримку 3-х головних задач у ритритному центрі: покрівля будинку для ритритів і волонтерів 204 000 грн, вода 31 000 грн, сонячна електростанція 86 454 грн.

Перекази кошти онлайн https://www.liqpay.ua/en/checkout/i74404396394
Перекази через ПРИВАТ-24 «Ранґджунґ Єше Україна ГО» ЄДРПОУ/ДРФО 40982572, рахунок № UA093007110000026007052630266

‹ До списку новин ‹ До списку статтей