Дивіться вчення Чок’ї Н’їми Рінпоче «Єдність Магамудри і Дзоґчену»!

Особистий дарунок кожному від Чок’ї Ньїми Рінпоче – безкоштовний доступ до онлайн трансляції перших трьох днів семінару «Єдність Магамудри і Дзоґчену» із Ґомде Німеччина-Австрія!

Чок’ї Ньїма Рінпоче вчитиме за поетичним текстом, складеним у 17 сторіччі майстром медитації Карма Чаґме, у якому автор викладає ключові пункти практики з позицій обох поглядів: Магамудри – Великої Печатки та Дзоґчену – Великої Досконалості.

Щодня 4-6 серпня, з суботи по понеділок, ми спробуємо налаштувати трансляцію у режимі прямого ефіру із перекладом на англійську та російську мову на нашій сторінці у фейсбук – https://www.facebook.com/RangjungYesheUkraine/. Будь ласка, приєднуйтеся до нашої сторінки та отримуйте повідомлення про ефір!

Сподіваємося в нас не буде технічних проблем, але просимо поставитися до будь яких технічних моментів із розумінням, адже ми не можемо впливати на прямий ефір із Австрії. Орієнтовний час трансляції 10.30 – 14.30. Запис онлайн відео семінару буде зберігатися у відео на сторінці фейсбуку.

Також цю трансляцію можна побачити без реєстрації безкоштовно для всіх із перекладом на англійську та німецьку мови на сторінках https://www.facebook.com/Chokyi.Nyima.Rinpoche/  або https://dharmasun.org/live-webcast/

‹ До списку новин