Привітання із 2019 роком Кабана від Чок’ї Ньїми Рінпоче

Вітаємо із тибетським новим роком кабана та пропонуємо послухати новорічне привітання Чок’ї Ньїми Рінпоче всім своїм учням!

Український переклад привітання Рінпоче:

“Зараз настає тибетський Новий рік, який ми називаємо роком кабана. Усім своїм учням я надсилаю любов і найкращі привітання. Що ж нам потрібно? Нам потрібно розвивати свій розум і чуйне серце. Що ж робить нам розумними? Пізнання шуньяти, порожнечі. Нам потрібно осягнути і реалізувати шуньяту. Чому це так необхідно? Тому що тоді настане кінець всім нашим страхам. А до цього страждання не припиняться. Адже причина страждань – це страх.

У той же самий час нам потрібно розвивати наше любляче серце. Якщо наша любляча доброта зростає, тоді набагато легше реалізувати шуньяту. Отже нам потрібно розвивати і застосовувати люблячу доброту і вивчати і реалізовувати шуньяту.

Дякую вам за увагу і усього найкращого!”

Актив Ранґджунґ Єше Україна також вітає всіх наших друзів, членів громади, спонсорів та волонтерів із тибетським новим роком! Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, радості, достатку, плідної практики, благословіння Ґуру, всіх досягнень і усунення всіх перешкод!

‹ До списку новин