Відеокурс “Осяйне сонце, стадії практики бодгісаттвачар’я-аватари”

Коментар на твір Дза Патрула Рінпоче у відеосемінарі Кхенпо Карма Ґ’юрме. Вступна частина і 12 лекцій (кожен відеофільм у середньому 2 години)

Цього літа з благословення Чок’ї Ньїми Рінпоче до нас приїздив Кхенпо Карма Ґ’юрме із монастиря Ка-Ньїнґ Шедруб Лінґ (Катманду). Кхенпо у стилі класичної буддійської монастирської освіти виклав коментар до твору Дза Патрула Рінпоче про послідовні стадії практики бодгісаттви. Відеоматеріали цього семінару склали окремий відеокурс, який ми сьогодні пропонуємо вашій увазі. Мова відеокурсу: тибетська та українська.

Оцінити стиль викладання та свій інтерес ви можете за першими п’ятьма лекціями, які Кхенпо присвятив загальному ознайомленню із буддійським вченням. Ввідні п’ять фільмів доступні безкоштовно для будь кого за цими посиланнями:

Вступна частина 1 https://youtu.be/jc3WxYe8rzg
Вступна частина 2 https://youtu.be/6JAE36sGJ8A
Вступна частина 3 https://youtu.be/rWfxCdKrpkY
Вступна частина 4 https://youtu.be/0IzangZREUM
Вступна частина 5 https://youtu.be/6OQ0natmK6E

Про Кхенпо Карма Ґ’юрме
Кхенпо Карма Г’юрме народився у 1978 році у Нубрі на півночі Непалу. У віці трьох років він був пізнаний як тулку (дорогоцінна реінкарнація) його святістю Дуджомом Рінпоче. У віці 9 років Карма Г’юрме дав чернечі обітниці у монастирі Ка-Н’їнг Шедруб Лінг на ступі Бодханатх у Катманду. Тут він отримав традиційну монастирську освіту та закінчив вищу школу Сангва Єше. За декілька років викладання у монастирській школі та інституті Ранґджунґ Єше Тулку ла отримав науковий ступінь Кхенпо (аналог звання доценту у європейській системі освіти).
Кхенпо надзвичайно ерудований та має чималі знання у західній філософії та психології. Він викладає Дхарму живою сучасною мовою, яка добре зрозуміла людям у Європі.

Щоб отримати повний доступ до 12 лекцій коментарів на бодгісаттвачар’я-аватару, потрібно зареєструватися та внести організаційний збір у розмірі 900 грн.

УВАГА! До 1 листопада можлива пільгова передплата у розмірі 700 грн.

Доступ до матеріалів надається з 1 листопада (для тих, хто реєструється і вносить оргзбір до 1 листопада – 700 грн) або протягом доби з дня отримання оргзбору після 1 листопада (900 грн).

Разом із лінком ви також отримуєте посилання на український переклад тексту Патрула Рінпоче у форматі PDF, за яким ведеться курс.

Реєстрація для отримання выдеокурсу:
https://goo.gl/forms/MznPnv5n6zHbUOPZ2

Оплата курсу:
https://www.liqpay.ua/ru/checkout/card/i62950547135

УВАГА: у коментарі до платежу обов’язково вкажіть свої ПІБ, які ви зазначали при реєстрації!

Додаткова інформація – info@gomdeua.org

 

‹ До списку новин